Vi utfører 

Bestill oppdrag

En komplett partner for ditt byggeprosjekt

Kvalitetsarbeid utført av et byggefirma med solid kompetanse.

Takstmann

  • Boligsalgsrapport enebolig/rekkehus og 1/2 2-mannsbolig
  • Våtromsrapport for leilighet
  • Verditakst
  • Skadetakst

 

 

Nybygg

Skal du bygge nytt? Vi kan realisere drømmen om nytt hus, ny garasje eller kanskje en vinterhage? Vår erfaring og kompetanse gjør oss godt rustet til å gi deg et nybygg av topp kvalitet!

Tilbygg

Bor du i et hus du trives godt i, men ønsker noen ekstra kvadratmeter å boltre deg på? Da kan et tilbygg - utviding av husets grunnflate - være løsningen for deg. Hva med en flunkende ny terrasse til grillsesongen, en vedbod til vinteren, eller en koselig vinterstue? Vi har erfaring fra mange ulike typer tilbygg.

Ombygging

Har du en kjeller eller et loft som egentlig egner seg godt til boligformål? Enten du tenker å gjøre om loftet til en TV-stue, bygge om kjelleren til en utleieleilighet, eller annet, kan vi bistå deg gjennom hele prosessen. Vi lytter til dine ønsker, og finner kreative løsninger for ditt behov.

Rehabilitering

Skal du pusse opp hjemme? Vi utfører innvending og utvendig rehabilitering av private boliger og næringsbygg.

 

 

Fasaderehabilitering

Vi har god kompetanse innen rehabilitering av ulike fasader. Vi utfører også etterisolering som gir deg en mer energieffektiv bolig. Vi gir gjerne råd dersom du er usikker på hva som passer for din bolig.

 

 

Takarbeid

Skal du legge eller skifte tak? Vi gjør gjerne jobben for deg! Vi har bred erfaring med de fleste typer takarbeid. Vår kunnskap og kompetanse innen taktekking gjør ditt bygg godt rustet i all slags vær.

Asbestsanering

Visste du at loven krever at firma som utfører asbestsanering er kurset og godkjent for dette? Goma Bygg AS innehar godkjenning for utvendig asbestsanering. Vi har god erfaring med riving, fjerning og sikring av asbest.

Bad

Pusse opp badet? Vi utfører både nyinstallasjon og renovering av eksisterende baderom. Vi samarbeider med dyktige leverandører innen elektro, rørlegging og flislegging, som gir deg én pris på et komplett bad.

Kjøkkenmontering

Planlegger du å bygge nytt kjøkken, eller renovere det du har i dag? Vi kan bistå med begge deler!

Vindusskifting

Ønsker du å skifte ut dine gamle vinduer? Å bytte vindu er en investering i boligen, og vil gi sparte kostnader til oppvarming på lang sikt. Vi har lang erfaring med skifting av ulike typer vinduer.

Skadeutbedring

Utbedring av råteskader eller andre skader på hus og næringsbygg.

Garasje

Vi bygger solide garasjer av høy kvalitet. Vi er også behjelpelig med tegning og søknad i forbindelse med dette

 

 

......og mye mer

Ønsker du et tilbud på oppdraget du trenger utført?

Vi har faste lokale samarbeidspartnere, og kan gi deg et raskt og komplett pristilbud.